Dos espectacles del Mercat, guardonats pels Premis de la Crítica

Felicitats als guardonats als Premis de la Crítica

Dos espectacles programats pel Mercat de les Flors han rebut premis de la Crítica: Premi a Millor Coreografia i a Millor espectacle per a Set of sets, de Guy Nader i Maria Campos, coproducció del Mercat que va estar al Mercat el passat mes d’abril i que tornarem a tenir la propera temporada 2019-20.
20 ballarins pel segle XX, de Boris Charmatz, ha estat guardonat com a millor espectacle de dansa internacional. Aquesta obra la vam poder veure el passat octubre al MACBA.

Fa uns dies el jurat dels premis teatrals dels XXI Premis de la Crítica de les Arts Escèniques va donar a conèixer els guardonats amb els premis especials de l’edició, on la dansa s’ha endut dues mencions especials: d’una banda, Explica Dansa, projecte liderat per Beatriu Daniel i Toni Jodar, ha estat destacat “per la difusió amena i rigurosa, en diversos formats, de la dansa contemporània”. De l’altra, l’Espai escènic de MAIO, estudi d’arquitectura, ha cridat l’atenció dels membres del jurat per la seva feina a Èpica, d’Aimar Pérez Galí, peça que hem pogut veure en dues ocasions al Mercat.

El projecte Explica Dansa es desenvolupa conjuntament amb el Mercat des de fa diverses temporades a través de diferents activitats, com ara Una Hora Abans, Una conferència ballada, La dansa no fa por, etc.

El jurat dels premis de dansa està format per Clàudia Brufau (Revista Musical Catalana), Carmen del Val (El País), Sara Esteller (El Hype), Montse Otzet (Recomana), Oriol Puig Taulé (Núvol), Bàrbara Raubert (Time Out Barcelona) i Jordi Sora (Escena de la Memòria).

 

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x