El projecte europeu Map to the Stars ja té web

Apropem la dansa a les escoles a través de les noves tecnologies

En aquest web de Map to the Stars (https://www.maptothestars.eu/) hi trobareu informació sobre el desenvolupament de l’app que estem construint per a dispositius mòbils (telèfons i tauletes) adreçada als nens en l’àmbit escolar, així com sobre les diverses institucions i professionals implicats en el projecte.

El treball de Map to the Stars va iniciar-se al setembre de 2017 amb representants d’Il Museo dei Bambini de Roma, el Ballet National de Marseille, el centre de creació ICK d’Amsterdam i el Mercat de les Flors de Barcelona, sota la direcció artística general d’Eric Minh Cuong Castain.

Map to the Stars té la voluntat d’oferir eines educatives i participatives entorn al moviment corporal per col·locar el cos en relació als àmbits temàtics escolars i així ampliar les possibilitats expressives del nen. La posada en funcionament d’aquest web coincideix amb  les primeres proves de l’app en escoles reals, quatre d’elles a la província de Barcelona i a les quals el Mercat de les Flors farà un seguiment per acabar d’adaptar les propostes als seus destinataris.

Us animem a consultar el web de Map to the Stars per tal de conèixer millor el projecte i mantenir-vos al corrent de les novetats.

Projecte amb suport de la Unió Europea-Creative Europe

  

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x