El Mercat de les Flors, adherit per segon any a la campanya de Cultura Escena 25

La iniciativa promou l’assistència dels joves als espectacles

Els joves de 18 a 25 anys disposaran d’una aportació de 25 euros per assistir a espectacles d’arts escèniques o música en viu durant els mesos d’octubre i novembre. La campanya permetrà també donar a conèixer entre els joves les programacions estables dels equipaments públics i privats.

En la campanya hi col·laboren més de 70 teatres i sales de concerts de Catalunya, que oferiran milers d’entrades destinades al públic entre 18 i 25 anys. En total, 556.565 persones estan en aquesta franja d’edat a Catalunya, per a les quals ja hi ha 16.800 entrades posades a la seva disposició dins les condicions de la campanya. Aquesta quantitat es podrà augmentar en el decurs de la iniciativa en funció de la demanda.

Escena 25 facilita una aportació de 25 euros per jove per assistir a espectacles d’arts escèniques o música en viu. Per tal de participar a Escena 25, els joves s’han d’inscriure a la plataforma www.escena25.cat, on han de seleccionar i  reservar els espectacles i els concerts als quals vulguin assistir per, posteriorment, recollir l’entrada a la taquilla de l’equipament. Els inscrits poden recomanar els espectacles a un amic (que haurà de tenir també entre 18 i 25 anys) per anar-hi plegats.

Més info AQUÍ

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x