El Mercat de les Flors acull el festival L’Art Impossible, la inclusió feta art

El proper 14 de febrer el Mercat de les Flors acollirà la primera edició de L’Art Impossible, un festival artístic on les arts plàstiques i escèniques es converteixen en el vehicle de transformació de persones amb i sense discapacitat que actuaran, crearan i comunicaran.

El programa compta amb el jazz d’Ignasi Terraza, Nono Fernández i Xavi Hinojosa, Tirabol, la percussió “Drum Circle” de Santi Carcasona, la dansa de Jordi Cortés, el teatre de Brots-Pallapupas, la dinamització com a presentadors de TEBVist i les propostes d’arts plàstiques d’Artistas Diversos amb la presència de Teresa Jordà i Susospai. També hi haurà presentadors molt especials com Antoni Bassas o components del grup Las Migas.

L’Art Impossible neix de la fusió de dos projectes independents que l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat ha coordinat per tal de donar forma a un gran esdeveniment de la cultura inclusiva a la ciutat de Barcelona. L’organització ha estat a càrrec de l’associació Artistas Diversos i Jordi Estrada, amb el finançament i el suport tècnic de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

Per assistir a les activitats programades a la Sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors cal fer reserva prèvia al correu electrònic lartimpossible@gmail.com o al telèfon 650 525 353, indicant el boc o blocs al/s qual/s es desitja assistir.

Consulteu el programa AQUÍ

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x