El Mercat busca un grup de voluntaris per a la peça ‘Onde o horizonte se move’, de Gustavo Ciriaco

Gustavo Ciriaco

Onde o horizonte se move (On l’horitzó es mou) és un projecte site-specific entorn a l’horitzó com a camp de ficció compartida. A partir de la selecció d’un paisatge i un lloc des d’on el públic l’observa, el projecte promou la seva gradual transformació a través de figures que apareixen i desapareixen en l’horitzó.

Per a la presentació d’On l’horitzó es mou a Barcelona, el Mercat de les Flors busca un grup de 10-15 voluntaris, veïns o habituals del barri de Poble Sec, per participar en el seu procés de treball i funcions.

Gustavo Ciriaco és un artista brasiler establert a Rio de Janeiro, amb una forta projecció internacional. Ha presentat les seves obres a Europa, Amèrica Llatina, Orient Mitjà i més recentment a l’Extrem Orient. Treballa transversalment amb diverses disciplines artístiques, interessat en altres coneixements, altres camps, altres veus. Sovint a través de les persones, observant altres maneres de moure’s en el dia a dia, afegint potencial, eines i coneixement sobre com tractar el temps i l’espai. Ha utilitzat la coreografia, el teatre, el vídeo, la narració de contes i les accions urbanes en obres-conversa on l’encontre és la inspiració per a ficcions i situacions compartides.
 

Estem buscant:

– Joves entre 7 i 17 anys

– Majors de 60 anys

– Adults entre 18 i 60 anys (interessats en general, si és possible amb experiència en teatre o dansa)

Previsió d’assajos:

– Del 2 al 7 de març (4h) – de dilluns a divendres de 15:00 a 19:00h / dissabte de 10:00 a 14:00h

– Del 9 al 12 de març (4h) – de dilluns a dijous de 15:00 a 19:00h
 

Funcions:

  • Divendres 13 de març a les 18:00h
  • Dissabte 14 de març a les 12:00h i a les 18:00h
  • Diumenge 15 de març a les 12:00h (a confirmar la possibilitat de fer un passi a les 10:00h)

Pendent de confirmar l’hora de convocatòria els dies de funció.

 

Per participar en el projecte:

1) Envia un correu electrònic a participa@mercatflors.cat amb títol Horizonte Barcelona i la següent informació: nom complert, edat, sexe, professió, contacte telefònic + confirmació de disponibilitat per estar present en tots els assajos i funcions.

2) En cas de ser menor d’edat, caldrà una declaració de los pares autoritzant la participació en el projecte.

3) Per la pròpia filosofia del projecte, la participació en el mateix és voluntària i no serà retribuïda.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x