El director del Mercat assisteix a la ‘Reunión Regional de Políticas Públicas para la Danza’ d’Amèrica del Sud

Aquest mes de maig Francesc Casadesús participarà a la trobada de professionals gestors de la dansa de diferents països iberoamericans com a president de la Xarxa Europea de les Cases de la Dansa. També hi assistirà Cristina Alonso, directora de la fàbrica de creació Graner, gestionada pel Mercat de les Flors.

Aquesta trobada ha estat promoguda pel Ministeri de Cultura d’Uruguai a través de l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y la Red Suramericana de Danza.

Representants de deu països donaran a conèixer les  polítiques i programes per a la dansa des de cada un dels contextos, per donar pas a un seguit de reunions planificades els dies 3 i 4 de maig amb la finalitat de dissenyar línies de cooperació. Aquesta reunió té com a objectiu enfortir objectius comuns en matèria d’investigació, creació, promoció, mobilitat i visibilitat de la dansa iberoamericana.

Els països participants són Veneçuela, Colòmbia, Mèxic, Brasil, Perú, Xile, Ecuador, Argentina, Uruguai i Espanya.

Més info

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x