Dues coproduccions del Mercat de les Flors i Fira Mediterrània, a Manresa el 5 i 6 d’octubre

Com en els darrers anys el Mercat de les Flors i la Fira Mediterrània de Manresa obren un espai de recerca amb laboratoris de creació de 4 dies per a artistes que estan treballant entre la tradició i la contemporaneïtat. Es tracta d’un espai de suport a parts iguals entre el Mercat i la Fira amb una mostra oberta al públic. Molts cops aquests treballs deriven en un projecte que es presentarà més endavant un cop formalitzat com a peça escènica.

D’una banda, a El moviment de les coses que prenen temps, la prestigiosa ballarina coreana Ji Hye Chung i un grup multidisciplinar d’artistes reflexionen sobre la llibertat d’expressió, partint de la força de la tradició i la dansa col·lectiva. I de l’altra, l’estada del ballarí i coreògraf Juan Carlos Lérida en un taller mecànic de Manresa, que sota el títol Máquinas Sagradas inicia la creació de la seva nova aventura artística. En aquesta primera fase Lérida se centra en el món dels oficis i busca al Bages el ritme i el so del dia a dia al taller.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x