Dijous 31 de maig, últim dia d’inscripció al MOV-S

Aquest dijous 31 maig és el darrer dia per inscriure’s al MOV-S, Espai per a l’Intercanvi Internacional de la Dansa i les Arts del Moviment que enguany se celebrarà a Cadis, dins el festival Cádiz en Danza, del 14 al 17 de juny. La trobada, organitzada pel Mercat de les Flors, celebra la seva quarta edició (les anteriors van tenir lloc a Barcelona, a Galícia i a Madrid).

Aquest espai d’intercanvi entre professionals del sector de la dansa permet posar en comú reflexions sobre l’estat de la dansa i compartir estratègies. Hi assistiran aproximadament 200 professionals de diferents països.

A més a més de les trobades professionals, un total de 14 companyies presentaran els seus treballs dins el MOV-S i també es presentaran 21 projectes i/o noves entitats relacionades amb l’activitat escènica.

Inscripció AQUÍ.
Programació CÀDIZ EN DANZA i MOV-S AQUÍ AQUÍ

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x