Dansa i Escola: Oberta la inscripció al Curs de Professorat 2014

Sota el títol “Experiències que es comparteixen: coreògrafs i docents en diàleg”, enguany el programa del curs promou, a través de la trobada i l’intercanvi entre els professionals de l’educació i creadors, compartir i debatre estratègies, metodologies i pensament.

Amb la voluntat d’acompanyar als educadors i l’escola, la formació es dirigeix a docents de tots els nivells educatius -escola bressol, educació infantil, primària i instituts-. S’organitza de febrer a març de 2014, amb un total de 20 hores en modalitat presencial, repartides en 7 sessions d’assistència obligatòria. El professorat escollit per a la formació, tant teòrica com pràctica, és seleccionat pels especialistes i col·laboradors habituals del servei educatiu del Mercat de les Flors a fi de garantir els criteris de qualitat que exigeixen els Centres de Recursos Pedagògics en les formacions reglades i per donar el màxim grau de satisfacció i qualitat als professors inscrits.

El curs s’organitza des de l’any 2007 i està reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya dins del seu Pla de Formació a Personal Docent.

Inscripcions i programa complet AQUÍ

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x