Cuina dels residents al Mercat: la segona xerrada, amb Marcos Morau

Una de les activitats al voltant de l’exposició La Dansa a Catalunya (1966-2012), que es pot veure a l’Arts Santa Mònica, és el cicle de converses de coreògrafs residents al Mercat aquesta temporada. El cicle pretén posar a l’abast del públic, més enllà de la pròpia producció i exhibició escènica, informació de primera mà sobre el procés creatiu de l’autor: motivacions, mètodes, influències i materials. Volem apropar-nos al seu món i conèixer com treballen, els seus temps de cuina i els secrets a l’obrador.

Dues cites en divendres per a la conversa amb Roberto Oliván i Marcos Morau, coreògrafs residents i que presenten obra durant l’actual temporada al Mercat. El programa és

  • Divendres 21 desembre 2012, a les 19.00 h – ROBERTO OLIVÁN conversa amb Marc Olivé, programador del Mercat de les Flors
  • Divendres 18 de gener 2013, a les 19.00 h- MARCOS MORAU conversa amb Cesc Casadesús, director del Mercat de les Flors

 Roberto Olivan presentarà amb la seva companyia Enclave Arts del Moviment la seva peça A place to bury strangers, del 18 al 20 i del 25 al 27 de gener de 2013, i Marcos Morau ho farà amb La Veronal del 22 al 24 de març i del 5 al 7 d’abril, quan presentarà Siena.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x