Convocatòria d’oferta de contractació d’espectacles de companyies catalanes de dansa de mig/gran format

En el marc del Pla d’Impuls de la Dansa 2016-2018, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Mercat de les Flors i els equipaments del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya participants a la Producció Nacional de Dansa de Catalunya 2017-2018, tornen a unir esforços per donar suport a la programació i gira d’espectacles de dansa catalana de mig/gran format per Catalunya.

Aquestes bases tenen per objecte promoure la contractació i gira de companyies de dansa catalana de caire professional amb creacions coreogràfiques de dansa actual de mig/gran format als municipis integrats al Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM) participants a la Producció Nacional de Dansa de Catalunya 2017-2018 del Pla d’Impuls de la Dansa (Badalona, Figueres, Girona, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Vic, Viladecans i Vilanova i la Geltrú).

El termini d’admissió de les propostes finalitza el dia 3 de desembre de 2018 a les 14:00 hores.

Consulta les bases de contractació, així com els requisits i condicions per presentar-s’hi, AQUÍ

Per tal d’optar-hi, és indispensable la presentació del document DECLARACIÓ RESPONSABLE, junt amb la resta de documentació especificada en el punt 4 del document ‘Bases de contractació’

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x