Convocatòria de voluntaris per acompanyament i assistència als artistes de ’20 ballarins pel s.XX’, de Boris Charmatz al MACBA

Busquem 20 voluntaris per acompanyar i assistir en tot el procés d’assajos i funcions als artistes de 20 ballarins pel segle XX del coreògraf Boris Charmatz al MACBA, en una col·laboració amb el Mercat de les Flors.

Oferim la possibilitat de viure, conèixer i formar part d’un espectacle que inclou a 20 artistes d’alt nivell de l’escena internacional en la posada en escena dels moments més significatius de la dansa del segle XX.

El Mercat de les Flors i el MACBA oferiran als voluntaris facilitats per accedir a les diferents activitats de les dues institucions:

– Abonament per a 4 espectacles de la Temporada 2018/19 del Mercat de les Flors
– Passi per a totes les exposicions del MACBA durant un any

Sobre l’espectacle

Un arxiu vivent que es presenta a museus d’arreu del món: vint artistes de diferents generacions interpreten, evoquen, s’apropien i transmeten cèlebres solos, ara ja oblidats, del segle passat. Uns solos que originàriament havien estat concebuts o interpretats per alguns dels ballarins, coreògrafs i artistes de performance més significatius de l’escena moderna i postmoderna. Cada artista presenta el seu museu, en què el cos és l’espai definitiu per al museu de la dansa. Per tant, no hi ha ni escenari ni demarcació de l’espai interpretatiu, sinó que els artistes circulen lliurament entre les galeries del museu i altres espais públics.

Sobre Boris Charmatz

Boris Charmatz s’ha atrevit a convertir un centre coreogràfic en un museu de la dansa, a crear moviments a partir del dictat d’unes fotografies i a coreografiar pensant en cossos morts. Charmatz utilitza la tergiversació, els creuaments i les mutacions com a ingredients principals de la seva màgia negra per desplaçar qualsevol intent de  certesa. Presentem per primera vegada a Barcelona a aquest imprescindible coreògraf francès que expandeix la dansa més enllà de límits i fronteres en espais singulars.

Si hi estàs interessat/da, entra aquí i envia’ns la fitxa d’inscripció que hi trobaràs

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x