Convocat el concurs pel coreògraf director de l’edició 2019 del TOT DANSA

Ja han sortit les bases de la convocatòria del concurs que seleccionarà el coreògraf que dirigirà l’edició de 2019 del projecte TOT DANSA, que es porta a terme ja fa més de divuit anys

Creat en xarxa pel Mercat de les Flors, l’Institut del Teatre i l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, el projecte té per objectiu la promoció específica del llenguatge de la dansa contemporània per tal de motivar al jovent en l’expressió artística, vivint-la de primera mà, i es desenvolupa als centres d’educació secundària i de batxillerat de la ciutat de Barcelona

El projecte inclou, a més, la participació de les Escoles Municipals de Música de Barcelona, que adapten la música per a cada edició i que la interpreten en viu el dia de la mostra. El programa es presenta com una eina educativa i de formació pel professorat i sobretot com una vivència i experiència positiva, tant personal com col·lectiva, per a l’alumnat adolescent.

Durant tot l’any, el coreògraf seleccionat es fa càrrec de la formació del professorat, del procés de creació i de la direcció de la mostra, que tindrà lloc a l’escenari del Mercat de les Flors el 6 de juny de 2019.

L’èxit del projecte a Barcelona ha donat lloc al Tots Dansen, liderat pel Mercat de les Flors i la Xarxa Transversal, un projecte anàleg multiplicat en propostes i ciutats de Catalunya, integrat dins El Pla d’impuls de La Dansa promogut per la Generalitat de Catalunya.

Consulta les bases del concurs aquí

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x