Comença la formació del professorat del projecte educatiu TOT DANSA 2019

Aquesta setmana s’inicien a l’Institut del Teatre les sessions formatives de dansa per als professors dels centres educatius de secundària i batxillerat que participen al TOT DANSA 2019. Es tracta de deu sessions per a una quinzena de professors dels sis centres educatius de Barcelona que participen en aquest programa, organitzat juntament amb l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona i el Mercat de les Flors.

En aquesta primera fase del programa, els docents aprendran la coreografia creada per Sònia Gómez, graduada del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre el 1997, i posteriorment l’ensenyaran als seus alumnes. El resultat final es podrà veure el 6 de juny al Mercat de les Flors en una gala final on els alumnes ballaran la peça. Sònia Gómez comptarà amb l’ajuda de professors i alumnes de l’especialitat de pedagogia de la dansa del Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre per ensenyar la peça als professors.

Tot Dansa 2019

El projecte Tot Dansa, engegat fa més de divuit anys, és un projecte educatiu creat amb l’objectiu de donar a conèixer al públic jove des del seu propi centre formatiu i a través del seu professorat codis i pràctiques del llenguatge del moviment i la dansa contemporània.

Tot Dansa s’inicia amb la selecció del coreògraf que ha de crear una peça per ensenyar als centres formatius a través d’una convocatòria pública del Mercat de les Flors. En aquesta edició, la coreògrafa seleccionada ha estat Sònia Gómez, amb la proposta Junts.

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x