‘A contracuento’, de Roberto Fratini, nou llibre de la col·lecció Cos de Lletra

Ja es pot trobar a les llibreries especialitzades A contracuento, el quart volum de la col·lecció de Dansa i Pensament impulsada pel Mercat de les Flors, l’Institut del Teatre i el Centro Coreográfico Gallego escrit pel professor Roberto Fratini.

Amb el subtítol de La danza y las derivas del narrar, el llibre es proposa mostrar i rehabilitar la narració de la dansa, relacionant-la amb el conte (en la seva forma originària de mite).

Roberto Fratini és Doctor en Arts Escèniques per la Universitat de Barcelona i docent de Teoria de la Dansa al Conservatori Superior de Dansa de Barcelona, a més de dramaturg i assagista.

La presentació, que serà, anirà a càrrec de Roberto Fratini, de Francesc Casadesús, director del Mercat de les Flors, i de Magda Polo, coordinadora editorial.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x