Diversos espectacles coproduïts al Mercat han rebut els Premis de la Crítica

Des del Mercat de les Flors volem felicitar especialment a Juan Carlos Lérida, que ha rebut dos Premis de la Crítica pel seu espectacle La liturgia de las horas, com a Millor Espectacle de Dansa i com a Millor Intèrpret. Aquest treball, que té una durada de 12 hores, és una coproducció del Mercat que vam veure el mes de juny de 2021.

També felicitar pel Premi de la Crítica a la companyia formada per Guy Nader i Maria Campos per la coreografia de Made of Space, també coproduïda pel Mercat i que es va presentar el mes d’octubre de 2021.

A banda, han estat finalistes creadors com ara Cecilia Colacrai per la peça 5.100 de Joan Català i espectacles com Orthopedica Corporatio de Marina Mascarell (coproducció Mercat, octubre 2021), el Programa Cunningham del Ballet de Lorraine (Mercat de les Flors, març 2021) o My body of coming forth by day d’Olivier Dubois (Mercat de es Flors, març 2021).

Mencions Especials de Dansa han estat per al Hop Festival; el músic Miguel Marín per les seves aportacions artístiques i musicals als espectacles de Guy Nader i Maria Campos; en Damien Bazin per l’espai sonor d’Orthopedica corporatio i la Paula Miranda per l’escenografia i la il·luminació d’Orthopedica corporatio.

Felicitats a tots els premiats i als finalistes!

+ info

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x