2a convocatòria de Residències GRANER 2015

2a convocatòria de Residències GRANER 2015 (Foto Aida Vargas)

El Graner obre la segona i última convocatòria de residències per a projectes d’investigació i creació vinculats al llenguatge del cos i el moviment per a que siguin desenvolupats al 2015. El període de sol·licitud serà d’un mínim d’una setmana i un màxim de 12 setmanes. La convocatòria, adreçada a persones físiques, col·lectius, entitats sense ànim de lucre i empreses a nivell internacional, està oberta fins el 30 de setembre. La resolució de la convocatòria es comunicarà el 3 de novembre a través de les webs:  www.granerbcn.cat, www.mercatflors.cat  i xarxes socials.

Candidatures/Documentació a presentar:

Les persones interessades hauran de fer arribar al Graner la següent documentació:

• Currículum de l’artista o companyia i links a una selecció de vídeos de tres treballs de creació.

• Un breu escrit explicant la iniciativa i els eixos de treball, així com especificar els implicats al projecte, col·laboradors i agents dels quals rep suport, si fós el cas, sinopsi del currículum de tots els participants, calendari de treball i espai a concursar (màxim 5 folis).

Quotes de pagament:

La cessió d’espai està subjecte a la facturació de despeses indirectes de producció que es deriven de les residències, els imports de les quals es detallen a continuació (IVA inclòs):

Sala G / 400 € mensuals

Sala MT / 250€ mensuals + (tècnica + consum – si l’ús és de residència tècnica)

Sala M / 250€ mensuals

Sala P / 100 € mensuals

En el següent enllaç trobaràs més informació sobre els espais del Graner:

http://granerbcn.cat/es/edificio-y-espacios/

Les sol·licituds s’enviaran per correu electrònic a info@granerbcn.cat

Consulta tota la informació aquí: BASES CONVOCATORIA 2015

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x