2, 3 i 4 de gener

XARO CAMPO “Vols jugar / ballar una partida?”: Taller de Nadal 2018

Compartir

PER A NENES I NENS DE 6 A 8 ANYS

En aquest taller partim de la concepció de que als infants no se’ls hi ha d’ensenyar a moure’s perquè el moviment és innat en ells i el que buscarem serà guiar i potenciar els seus moviments naturals. Jugarem a potenciar la creativitat de cadascú respectant les particularitats que els fan especials en la seva expressió artística. I sí, parlem de jugar perquè aquest és un mitjà per aprendre fantàstic que potser hauríem d’aprofitar tots més.

Començarem explorant el propi cos i les seves possibilitats de moviment i després ho farem per parelles o en grups per treballar també la relació amb el terra i l’espai. I acabarem jugant una partida molt especial…

Xaro Campo, graduada en dansa clàssica pel Conservatori Superior de Dansa de València, s’especialitza després en dansa contemporània. Treballa com a intèrpret amb coreògrafs com Sol Picó, Mar Gómez, Maria Rovira, Roberto G. Alonso, Jordi Cortés, Les Filles Föllen, etc. i segueix fent “escapades” per treballar amb Virgilio Sieni, Ballet de Dessau, Nafsika Dance Theatre, entre d’altres. També ha treballat com a actriu de la mà de Carme Portaceli, Sergi Belbel, La Fura del Baus o Iago Pericot i ha estat coreògrafa de diversos espectacles de la companyia El Musical més Petit dirigida per Daniel Anglès i d’un parell de curtmetratges de l’ESCAC. Fins el 4 de gener podeu gaudir de la seva feina a les coreografies del musical Carrie al teatre Gaudí.

Sempre ha compaginat la seva carrera amb la docència a espais com Aules, Rosita Mauri, escola de dansa Mar i ha impartit intensius a diverses ciutats espanyoles; actualment és la responsable dels tallers de dansa a l’espai La Piconera (on hi col·labora des de fa 7 anys).

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

2, 3 i 4 de gener

de 10 a 13h

Sala PB

24 € per participant

Durada: Total 9h (3h per dia)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x