27 de novembre

Ayara Hernández, Bárbara Pinto Gimeno, Cris Blanco, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol Trobada entorn del projecte INTERPOLACIÓN

Compartir

El Graner, amb el suport d’Iberescena (Programa de Residencias Iberescena 2014) i el Mercat de les Flors, va iniciar al 2014 Interpolación #1, un projecte internacional sota el paraigües de la publicació Ojo i del projecte Observatorio Transregional.

Interpolación #1 va ser una trobada de diàleg que pretenia cridar l’atenció sobre la coincidència o no de les practiques artístiques entre diferents artistes de diferents contextos, a partir del concepte i definició d’interpolació, entesa com l’acció d’obtenir nous punts partint del coneixement conjunt discret de punts, entenent a la persona com un punt i al conjunt com la suma de persones. Interpolació #1 va ser una trobada de diàleg lliure sense marc entre 5 persones que es  desconeixen per veure quines interpolacions de pensament artístic generen entre elles.

Al 2015, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol,  prenen el relleu transformant Interpolación #1 en HOLAQUEHACE, la proposta amb la qual participen en aquesta edició del festival SÂLMON<.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

27 de novembre

19h

El Graner

Gratuït

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x