dissabte 14 d'abril

ANIMAL RELIGION Taller sobre l’espectacle FANG dins del cicle Circ d’Ara Mateix

Inscriu-t’hi

Compartir

El proper dissabte 14 d’abril el Mercat de les Flors proposa un taller a partir de l’espectacle FANG de la companyia Animal Religion, de Quim Giron. Aquest taller anirà a càrrec del mateix Quim Girón, de Joana Serra i de Joan Cot.

A partir del joc s’explorarà físicament la relació del cos amb el fang. Acrobàcies i ritme que ens faran enfangar i aproximar-nos activament a l’espectacle FANG. Un taller i un espectacle en què l’artista passa per una  transformació constant, des de l’espai buit fins a un escenari on el cos i el fang són una sola cosa.

(activitat no recomanada per a menors de 7 anys)

Dia: dissabte 14 d’abril
Hora: 17 h
Lloc: Sala SG (Mercat de les Flors)
Durada del taller: 1 hora
Preu: 4 €
Places limitades (25)

Quim Girón
1985, Catalunya. És artista de circ i buscador de l’equilibri, el so, el clown i del moviment animal. La seva gran inspiració és l’observació de l’astronomia i la natura. Quim Girón és el fundador i director artístic de la companyia de circ Animal Religion.

Joana Serra Forasté
Artista lumínic interessada en les arts escèniques i la instal·lació. Veu de les fons de la pintura, el cos en moviment, l’observació de la natura, la ment crítica, la fotografia, entre d’altres. Entesa en les arts escèniques del cos, ballarina de professió, confia en el treball col·lectiu, activista per necessitat. Actualment treballa com a dissenyadora de llums majoritàriament d’espectacles escènics dins els àmbits de la dansa contemporània, el nou circ i les noves dramatúrgies.

Joan Cot Ros
Nascut a Barcelona al 1985. Llicenciat en composició musical per la University College Falmouth (Incorporating Dartington College of Arts) a Anglaterra, on es va formar en composició clàssica-contemporània i improvisació lliure. La seva experiència com a compositor inclou l’escriptura d’obres per formacions contemporànies, de jazz, música per projectes interdisciplinaris (circ, dansa i teatre), música per curtmetratges, llargmetratges i anuncis, i més recentment instal·lacions de so. Compagina la seva carrera de compositor amb la de director musical i percussionista, actuant tant en formacions de jazz i música moderna com en orquestres clàssiques o conjunts de cambra.

 

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

dissabte 14 d'abril

17 h

Sala SG del Mercat

4 €

Durada: 1 hora

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x