17 de març

ALBERT QUESADA Taller SLOW SPORTS KIDS per a nens i nenes

Inscriu-t’hi

Compartir

Edat: de 8 a 11 anys

Un taller per a descobrir la pràctica de la dansa experimentant en els mateixos jocs, eines i processos creatius d’Slow Sports Kids del coreògraf Albert Quesada. A través de diversos exercicis, connexions i dinàmiques, es treballarà entre d’altres l’slow motion o càmera lenta, una de les principals recerques de moviment i repeticions dels ballarins a Slow Sports, talment a imatge de les retransmissions esportives.

Albert Quesada (Espanya, 1982) es va formar a P.A.R.T.S (2004-2008) a Brussel·les, Hogeschool voor de Kunsten (MTD, 2003-2004), Amsterdam. Anteriorment havia estudiat Filosofia i Enginyeria Multimèdia a Barcelona. Al llarg dels seus estudis, va organitzar improvisacions setmanals a P.A.R.T.S. i ha impartit classes i tallers a diferents llocs de Bèlgica, Àustria, Alemanya, Índia i EUA.

Des de juny de 2009 Quesada ha estat ballant amb la companyia ZOO – Thomas Hauert (Acords, You’ve Changed, In Viu Danse, Mono). També ha actuat amb Benjamin Vandewalle i ha col·laborat amb Vera Tussing de 2007 a 2011 a “Trilogy”.

Albert Quesada és actiu tant en les actuacions escèniques com en la realització de video danses, que de la mateixa manera que les seves altres obres, han girat internacionalment. El 2005 va començar a treballar a “Solo on Bach & Glenn” (2005-2008), una peça que ha anat creixent i recorrent des de llavors, i que va donar a llum el duet “Solos Bach & Gould” (2010). Actualment està fent gires per la seva última creació, la peça de grup “Wagner & Ligeti”, una exploració de la nostra comprensió de la música orquestral i també adapta “Slow Sports” tant per a joves públics (“Slow Sports Kids”) com per al carrer (“Slow Sports Outdoor”).

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

17 de març

De 16h a 17h

Sala PB

4€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x