15, 16 i 17 d'abril

CLAUDIA SOLWAT Taller Setmana Santa: Ballant en territoris desconeguts

Inscriu-t’hi

Compartir

DIRIGIT A: nens i nenes de 6 a 8 anys

Què passa quan ens trobem en un espai diferent, amb un grup de gent diferent i ens proposen activitats on el nostre cos acaba movent-se de formes desconegudes fins ara?
El taller serà un espai de joc i descobriment , on el cos és el protagonista.
Un cos que es mourà entre d’altres i de múltiples maneres, on  la música i els ritmes també jugaran un paper important.
Imaginarem  plegats nous paisatges i aventures i ens transformarem en allò que desitgem.

CLAUDIA SOLWAT
Actualment desenvolupa activitats relacionades amb la investigació, la creació, la docència i la producció en dansa. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull i professora Diplomada per la Royal Academy of Dance (London).  Ha treballat per a diferents companyies de dansa i teatre col·laborant en la creació i com a intèrpret a Bèlgica, Anglaterra i Catalunya.  Col·laboradora habitual amb el Pere Faura /la Diürna per a diferents projectes escènics i pedagògics. Forma part de l’última producció de l’Albert Quesada “Flamingos” com a ballarina i assistent de direcció.   Ofereix tallers de improvisació, entrenaments de dansa contemporània i tallers de Moviment en família.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

15, 16 i 17 d'abril

De 10 a 13 h

Sala SG

24 € per participant

Durada: Total: 9 hores (3 hores per dia)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x