10 novembre i 23 març

MANEL SALAS Dissabtes amb taller: ‘Playful Play’

Inscriu-t’hi

Compartir

 

Aquests tallers són pràctiques pensades per a nenes i nens. Les famílies no participen a l’activitat

A través del joc connectem amb les nostres possibilitats físiques i les explorem per desenvolupar els sistemes cognitius com la motricitat, el ritme, la comunicació, el raonament, la percepció, la sensibilitat, la manera d’actuar i el comportament d’adaptació.

Mitjançant tasques col·lectives  i objectius comuns a assolir, aprenem a compartir l’esforç, la imaginació, i a cooperar cap a objectius comuns sense perdre de vista el potencial individual. El treball de l’expressió, del moviment i la dansa, seran els motors d’un treball grupal a compartir.

Amb els dissabtes amb taller proposem a nenes i nens (de 7 a 10 anys) conèixer la dansa i el moviment a través de tallers i experiències pràctiques de la mà de ballarins, coreògrafs i creadors/es professionals.

Manel Salas Palau (Barcelona 1980). Després d’estudiar el Cicle Formatiu Superior d’Activitats Físiques i Esportives, va començar la seva carrera artística com a professor, coreògraf i ballarí de hip-hop. Ensenyant a nivell estatal i col·laborant amb companyies com Metros de Ramon Oller i Color de Rosa Maria Grau.

Va seguir el seu desenvolupament artístic graduant-se el 2008 al Conservatori de Rotterdam Dance Academy Holanda, que li va permetre obrir les portes a nivell internacional. Tot i així va seguir els seus interessos i inquietuds artístiques investigant diferents disciplines relacionades amb el cos i el moviment com el mim, Butoh, improvisació i acrobàcia. Des de llavors ha col·laborat en produccions internacionals amb Julyen Hamilton, David Zambrano, Angels Margarit, Cobosmika, Editta Braun, Jasmine Morand, Arno Shuitemaker , Vloeistoff, Moviment Lantana, entre d’altres.

Actualment viu entre Holanda, Suïssa i Espanya impartint tallers internacionalment i desenvolupant el seu propi treball sent representat a Rússia, Xina, Holanda, França i Espanya al mateix temps que segueix col·laborant amb altres artistes i produccions internacionals. Així doncs segueix les seves inquietuds artístiques com a procés de recerca en contínua transformació.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

10 novembre i 23 març

De 10h a 13h

Sala SG

10€ (abonats 8€)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x