16 febrer i 6 abril

ANIMAL RELIGION Dissabtes amb taller: ‘Circ amb fang’

Inscriu-t’hi

Compartir

Adreçat a nenes i nens d'entre 7 i 10 anys

 

Aquests tallers són pràctiques pensades per a nenes i nens. Les famílies no participen a l’activitat

Circ amb fang és un taller guiat per tres creadors on l’acrobàcia, la llum i el so es descobreixen a través del joc.

L’objectiu del taller és generar un espai on els participants puguin jugar i aprofundir en la seva creativitat. El grup serà guiat a través d’unes dinàmiques per experimentar amb el món del circ, la llum i la música, fent que a poc a poc l’estudi esdevingui un espai escènic on s’activa la imaginació dels participants i col·lectivament es crea l’obra. Per aquest taller s’utilitzarà el fang com a element inicial d’experimentació.

Animal Religion té una línia creativa inspirada en el món animal, la sorpresa i el joc. Dins d’aquest ADN entenem el taller com una oportunitat per compartir amb nens i nenes el que fem, deixar-nos sorprendre per ells i elles i tenir la possibilitat de col·laborar i veure a on ens porten.

Amb els dissabtes amb taller proposem a nenes i nens (de 7 a 10 anys) conèixer la dansa i el moviment a través de tallers i experiències pràctiques de la mà de ballarins, coreògrafs i creadors/es professionals.

Quim Girón. Barcelona, 1985. Fundador i director artístic de la companyia Animal Religion. Llicenciat en circ a la Universitat de Dansa i Circ d’Estocolm, on rep la beca Sophie Hulten’s per la seva creativitat, el joc amb el risc i per la seva habilitat com artista de circ. El seu treball es centra en les temàtiques de l’animalitat, el gènere, l’humor absurd i la recerca de nous llenguatges dins del circ. Ha rebut el premi Especial Ciutat de Barcelona (2015) per l’espectacle Sifonòfor, Premi Moritz a la millor estrena d’espectacle de carrer i no convencional a Fira Tàrrega amb l’espectacle Chicken Legz (2014) i el Gran Premi BBVA Zirkolika pel millor espectacle de circ en sala Sifonòfor (2015).

Des del 2012 la companyia Animal Religion ha actuat arreu d’Europa, Àsia i Sud America, amb diferents projectes i en diferents espais, tan en granges i sales de concert clàssic, com en sales de teatre o fàbriques abandonades.

Joana Serra. Barcelona, 1984. Artista lumínic treballant dins les arts escèniques i la instal·lació. Veu de les fonts de la pintura, el cos en moviment, l’observació de la natura, la fotografia i el gènere. Concep l’art com un procés i un espai on exposar la ment crítica. Llicenciada a Salzburg Experimental Academy of Dance (SEAD) en dansa contemporània i coreografia, i formada en tècnica de llums a Escénica Técnica (Granada). Treballa com a dissenyadora de llums majoritàriament d’espectacles escènics dins els àmbits de la dansa contemporània, el nou circ i les noves dramatúrgies. Forma part de la companyia Animal Religion com a dissenyadora de llums, coordinadora tècnica i col·laborant conceptualment en el procés de creació. Ha dissenyat per: Animal Religion, Big Bouncers, Federica Porello, Roser López Espinosa, Magí Serra, Joan Català, Ursa Sekirnik, Pollo Campero, Three planes Collective, Natalia Jimenez/Jorge Gallardo, Sugar, Joao Lima, Marcio Cannabarro, Diana Gadish, etc

Joan Cot Ros. Barcelona, 1985. Compositor, percussionista, director i productor musical interessat en l’art contemporani i la interdisciplinarietat. Llicenciat en composició musical per la University College Falmouth (incorporating Dartington College of Arts) a UK, on es va formar en composició clàssica-contemporània i improvisació lliure. Ha escrit obres per formacions contemporànies, de jazz, música per projectes interdisciplinaris (circ, dansa, teatre, literatura i poesia), música per curtmetratges, llargmetratges i anuncis. Està molt interessat en el món de les instal·lacions de so i visuals. Ha treballat amb Animal Religion, Los Galindos, Circ Vermut, Cia. Psico project i Emma-Jane Martin, entre d’altres. Forma part de la companyia Animal Religion com a compositor musical i col·laborant conceptualment en el procés de creació dels espectacles.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

16 febrer i 6 abril

De 10h a 13h

Sala SG

10€ (abonats 8€)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x