Dissabte 19 de gener

Col·lectiu EMPÍRIC TALLER PER A ESPECTADORS ACTIUS: Experiència pràctica d’un procés de creació, ‘Protocol#10’

Adquireix la teva entrada

Compartir

El Mercat de les Flors proposa a 20 espectadors actius participar en una jornada de creació intensiva, anomenada PROTOCOL#10. Una proposta d’EMPIRIC (Anna Romaní i Sonia Fernández Lage), amb la participació dels artistes SÒNIA GÓMEZ, ANNA HIERRO, PERE JOU, JORDI ORIOL i JOANA SERRA.

L’espectador hi participa amb el seu rol d’espectador actiu: el que observa, reflexiona, contrasta, opina… però també, potser, intervé i influeix.

Protocol#10 és una invitació a assistir a un procés de creació en directe, d’un sol dia de durada, en el qual no hi ha temps per a dormir les idees, ja que el grup d’artistes treballa amb un temps molt limitat. Aquesta màquina d’ebullició ràpida farà ressorgir moltes qüestions sobre la vivència de la creació, des de dintre i des de fora.

A Protocol# hi conflueixen artistes, procedents de diferents llenguatges i amb trajectòries diverses. En aquesta ocasió, han estat convidats cinc artistes reconeguts als escenaris catalans, que toquen disciplines com la il·luminació, la música, la dansa, el teatre, la performance o la dramatúrgia: Sonia Gómez, Anna Hierro, Pere Jou, Jordi Oriol i Joana Serra.

Artistes i espectadors es trobaran en un espai obert de discussió, d’assaig i de conflicte. El procés no estarà dirigit, però sí acompanyat (Empiric i Agost Produccions faran de mediadors del grup d’artistes i d’espectadors), i s’hi posaran en relació el coneixement i la pràctica de cada artista sota unes regles de joc (un protocol a seguir).

Aquest procés de treball donarà lloc a un resultat que es compartirà amb el públic a les 18h de la tarda.

Artistes participants: Sonia Gómez, Anna Hierro, Pere Jou, Jordi Oriol, Joana Serra
Producció i mediació artística: EMPIRIC (Sonia Fernández Lage i Anna Romaní)
Mediació grup d’espectadors: Agost Produccions (Miquel Valls i Inés García)
Responsable tècnic: Guillem Llotje
Conducció post-funció: Alba Tor

…………………………………………………………………………………………………………………………..

EMPIRIC

EMPIRIC és una plataforma de treball per a l’experimentació entre disciplines artístiques, que centra els seus interessos en la promoció i dinamització de la creació, la recerca de nous procediments, l’establiment de sinergies entre artistes i la reflexió. EMPIRIC vol generar nous espais de confluència, de treball i de pensament, prioritzant la llibertat en l’escena, el joc amb les metodologies i el qüestionament de la creació.

EMPIRIC treballa per crear un context de reflexió que permeti abordar diverses qüestions transdisciplinàries de la creació des del cos com a lloc primigeni de l’acció

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

Dissabte 19 de gener

De 10h a 19h

Sala PB

3€

Més informació

www.facebook.com/empiricbarcelona

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x