16 de març

TONI JODAR Taller intergeneracional: Una història moguda

Compartir

AQUEST TALLER TÉ LLOC AL GRANER, FÀBRICA DE CREACIÓ (c. Jane Adams, 14-16, Barcelona)

Farem un passeig per la història de la dansa amb els llenguatges de la dansa moderna i contemporània. El teu cos  reproduirà  els  orígens  del  clàssic, l’entrada dels llenguatges contemporanis  i acabarem fent  un tastet de com ballem avui.

Interpretarem la llibertat que ens va aportar Isadora Duncan, serem aigua, aire , terra i foc.

En parelles ens agafarem per practicar les contraccions de la Martha Graham i  veurem com el cos parla en funció de la temàtica que volem tractar.

Moviments alegres:  caiguda i recuperació, canvis de pes , el punt d’equilibri del cos.

Què fem dins l’espai, com el fem servir? Quines possibilitats ens obre el ballarí i coreògraf Merce Cunningham i quines noves idees aporta al món de la dansa? Com  es mouen els alumnes de Cunningham  a través del contact release i al final  entendrem  la Dansa-Teatre: tots serem ballarins, actors, persones i personatges.

Entrarem a la història amb una mirada propera i al mateix temps ben universal.

Toni Jodar és performer, ballarí i educador amb l’experiència d’haver treballat amb artistes ben diversos: Cesc Gelabert,  Albert Vidal, Carles Santos, Jerome Savary, Dagoll Dagom, Comediants i La Fura dels Baus, entre altres. Actualment és un explicador de dansa , fa difusió a través de paraules, moviments i la seva experiència que aplica a través  “d’ accions-parlades” i tallers pràctics amb persones de totes les edats.

Assistent de coreografia de Cesc Gelabert  i habitual col·laborador  de Carles Santos. Ha col·laborat  amb el Servei Educatiu de l’Auditori de Barcelona

1er torn: 10h-11.15h (adults i nens i nenes d’1 a 4 anys)

2on torn: 11.30h-12.45h (adults i nens i nenes a partir de 5 anys)

Cada adult pot venir acompanyat d’un màxim de dos nens

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

16 de març

10h-11:15h / 11.30h-12:45h

Graner

3€ per participant

Durada: 1:15h

Més informació

www.explicadansa.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x