9 de febrer

PERE FAURA Taller intergeneracional

Compartir

AQUEST TALLER TÉ LLOC AL GRANER, FÀBRICA DE CREACIÓ (c. Jane Adams, 14-16, Barcelona)

Després d’un escalfament molt simple per despertar el nostre cos i el nostre imaginari, partirem de situacions de la nostra vida més quotidiana i les repetirem i les modificarem poc a poc fins a transformar-les en petites danses espontànies. Danses individuals, entre pares i fills o amb tot el grup. Aquest procés també el durem a terme a l’hora de treballar amb objectes casolans, que aniran canviant la seva utilitat habitual per convertir-se en el nostre aliat a l’hora d’inventar noves coreografies familiars.

Pere Faura es forma i treballa com a coreògraf a Holanda durant més de vuit anys, on es gradua a la School for New Dance Development i a l’Amsterdam Master of Choreography i on treballa com a coreògraf resident al Teatre Frascati. El 2011 decideix tornar a instal·lar-se a Barcelona i continuar desenvolupant el seu treball escènic caracteritzat per l’apropiació d’elements de la cultura pop, com l’striptease, la disco o els musicals, per descontextualitzar-los i remesclar-los com un DJ multidisciplinar en una coreografia entre tots els elements que conformen l’engranatge teatral.

1er torn: 10h-11.15h (adults i nens i nenes d’1 a 4 anys)

2on torn: 11.30h-12.45h (adults i nens i nenes a partir de 5 anys)

Cada adult pot venir acompanyat d’un màxim de dos nens

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

9 de febrer

10h-11:15h / 11.30h-12:45h

Graner

3€ per participant

Durada: 1:15h

Més informació

www.perefaura.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x