6 d'abril

MARIA CAMPOS Taller intergeneracional

Compartir

AQUEST TALLER TÉ LLOC AL GRANER, FÀBRICA DE CREACIÓ (c. Jane Adams, 14-16, Barcelona)

Aquest taller del cos en moviment es planteja a partir de jocs i tasques senzilles. Obrirem portes a l’imaginari que ens ofereix el cos, un divertimento per explorar aquelles possibilitats que hi són, potser amagades… Mirarem el cos des d’una altra perspectiva per tal d’estimular la nostra imaginació.

Maria Campos Arroyo ha estudiat a SEAD – Salzburg Experimental Academy of Dance a Àustria i a l’Escola de les Arts d’Amsterdam a Holanda on es gradua l’any 2003. Ha treballat en diferents companyies i amb artistes independents, tot combinant la docència i la pròpia creació. Com a intèrpret ha treballat amb la companyia Meekers en coproducció amb Hans Hof Ensemble a Holanda, amb Protein Dance i Tom Dale al Regne Unit. A Barcelona ha treballat amb la Cia. Sol Picó, Cia. Mudances/Àngels Margarit, John Jasperse, Susana Amarante Duarte i Roser López Espinosa, entre d’altres. Des de l’any 2007 col·labora amb l’artista libanès Guy Nader.

1er torn: 10h-11.15h (adults i nens i nenes d’1 a 4 anys)

2on torn: 11.30h-12.45h (adults i nens i nenes a partir de 5 anys)

Cada adult pot venir acompanyat d’un màxim de dos nens

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

6 d'abril

10h-11:15h / 11.30h-12:45h

Graner

3€ per participant

Durada: 1:15h

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x