11 de maig

JORDI CORTÉS Taller intergeneracional

Compartir

AQUEST TALLER TÉ LLOC AL GRANER, FÀBRICA DE CREACIÓ (c. Jane Adams, 14-16, Barcelona)

Compartirem de forma lúdica i relaxada, un espai comú d’escolta i observació entre fills-nens i pares-adults a través del moviment i el llenguatge corporal. On els fills descarreguen la seva pròpia energia, a través del moviment dels pares, i els pares re-aprenen a moure’s a través de l’observació dels seus fills. Crear un espai on s’aturi el temps, i els pares es retroben amb el seu nen interior, i els fills fan servir el seu instint natural per moure i mimetitzar el que observen.

Jordi Cortés es forma com ballarí a l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha col·laborat amb companyies com  Mudances, Lanònima Imperial, Metrosm o Iago Pericot. Va viure 10 anys a Londres on treballà amb DV8 Physical Theater, Nigel Charcknock, Russell Maliphant… sempre combinant la tasca com a creador amb la d’investigador del moviment en totes les seves facetes, des de la diversitat funcional, sensorial, psíquica, sexual i intergeneracional. Actualment és el director artístic d’Alta Realitat, fundador de l’associació KIAKAHART, i del col·lectiu de dansa-teatre integrat Liant la Troca.

1er torn: 10h-11.15h (adults i nens i nenes d’1 a 4 anys)

2on torn: 11.30h-12.45h (adults i nens i nenes a partir de 5 anys)

Cada adult pot venir acompanyat d’un màxim de dos nens

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

11 de maig

10h-11:15h / 11.30h-12:45h

Graner

3€ per participant

Durada: 1:15h

Més informació

www.altarealitat.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x