6 d'octubre

AIMAR PÉREZ GALÍ Taller intergeneracional

Compartir

Treballant amb pautes de moviment bàsiques com poden ser caminar o córrer ens aproparem a la dansa i a la composició del cos a l’espai i al temps. Posarem en pràctica conceptes amb els que Galí treballa normalment com l’apropiació o imitació, les partitures d’accions i principis bàsics de consciència corporal, focalitzant-nos especialment en la relació de l’infant amb la mare i/o el pare. Aimar voldria “proposar una relació d’aprenentatge bidireccional, on el petit aprèn del gran i viceversa”.

Aimar Pérez Galí treballa en el camp de les arts escèniques i performàtiques. Format com a intèrpret de dansa contemporània a l’Escola Superior d’Art d’Amsterdam, ha cursat el Programa d’Estudis Independents del MACBA. Treballa internacionalment amb Xavier Le Roy i Nicole Beutler alhora que desenvolupa la seva pròpia obra artística i pedagògica i és responsable d’Espacio Práctico (Barcelona).

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

6 d'octubre

De 10h a 11:15h / de 11.30h a 12:45h

El Graner

3€

Durada: 1:15h

Més informació

http://granerbcn.cat/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x