20, 21, 22 i 23 de novembre

DA.TE DANZA (Andalusia) Taller-Espectacle Da.Te Danza (per a escoles)

Compartir

Activitat per a escolars de 18 mesos a 4 anys

L’ACTIVITAT

Taller/espectacle és la unió entre el fet de mostrar el procés de creació i tots els elements que el van formant fins a la seva posta en escena. Els alumnes/públic que participin en aquest nou projecte interactuaran amb Omar Meza, intèrpret d’aquesta peça en la primera fase de creació, sentint-se partícips de les pautes a seguir amb el moviment, els objectes, l’espai i tot el que composa un espectacle de dansa per a la infància. Viure el procés de creació d’un espectacle des de dins.

LA COMPANYIA

Malgrat tenir espectacles adreçats al públic adolescent i fins i tot al públic adult, la companyia Da.Te Danza ha rebut els seus millors elogis pels seus espectacles adreçats als més petits: Oh Mar! Mua, Mua, Tondo Redondo… exemples d’un acurat treball per comprendre la psique dels nadons davant del moviment i de l’escenari.  La seva darrera obra Río de Luna va ser guardonat com a Millor Espectacle de Dansa al festival internacional FETEN 2011. Des de la seva estrena no ha parat de representar-se per tot l’Estat espanyol i a l’estranger.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia i direcció Omar Meza
Disseny il·lustracions Enrico Montalbani
Música original David Campodarve
Producció Laura Campoy
Da.Te Danza

Granada (Andalusia)

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

20, 21, 22 i 23 de novembre

Graner (c/Jane Addams 14-16)

Durada: 45 minuts de taller + 20 minuts d’espectacle

Més informació

Web de la companyia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x