Taller Setmana Santa Cristina Martí

6, 7 i 8 d’abril

CREAMOVIMENT CRISTINA MARTÍ TALLER DE SETMANA SANTA: ‘PROJECTE LABERINTS: moviment, joc i creativitat’

Inscripcions

Compartir

Adreçat a nenes i nenes d'entre 6 i 8 anys

La idea central d’aquest taller és el LABERINT. Una idea que és en si mateixa una metàfora de la vida, un mite comú a totes les civilitzacions d’arreu, una escenografia i un espai on jugar. Un límit canviant que podem modificar i transformar, un espai intern i extern per viure, un circuit que ens convida a prendre decisions, una invitació irresistible al joc. Ballarem amb materials no estructurats, dinàmiques de moviment i joc, i generarem mons sonors rics i estimulants.

Cristina Martí Ninot és ballarina, creadora i pedagoga de dansa. Titulada en Dansa Contemporània per l’Institut del Teatre de Barcelona 1998, i equivalència d’Estudis Superiors de Dansa en l’especialitat de Pedagogia de la Dansa per l’Institut del Teatre de Barcelona 2010. Co-fundadora de CreaMoviment i Moviment i Joc en Família (2012) on desenvolupa, explora i comparteix les seves inquietuds artístiques i pedagògiques a través d’espectacles, tallers i formacions.

Acompanyarà aquest taller Toni Viñals Matas, co-fundador de CreaMoviment, intèrpret i creador multidisciplinar

Pel taller caldrà portar roba còmoda, mitjons, un esmorzar i aigua (ja que els infants faran un descans a mig matí)

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

6, 7 i 8 d’abril

De 10h a 13h

Sala SG

30€ (abonats 25€)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x