6, 7 i 8 d'abril

MANEL SALAS TALLER DE SETMANA SANTA: ‘El joc com a interacció de l’espai’

Inscripcions

Compartir

Adreçat a nenes i nens d'entre 9 i 12 anys

En aquest taller el què es pretén és descobrir i explorar la part més lúdica de l’espai i les seves possibilitats a través del moviment i les tasques col·lectives en equip i individuals.

Com endinsar-nos en la creativitat que l’espai per si ja ens ofereix?

La presa de decisions i de reacció instantània serà el motor per explorar les possibilitats de l’espai a través de la dansa. Hi ha la possibilitat de portar el treball explorat dins la sala d’estudi a altres espais tant d’interior com d’exterior, sempre respectant la seguretat en tot moment dels participants.
L’esforç del treball col·lectiu per enfocar la creativitat individual.

Manel Salas Palau (Barcelona 1980) va començar la seva carrera artística com a professor, coreògraf i ballarí de hip-hop i va seguir el seu desenvolupament artístic graduant-se el 2008 en el Conservatori de Codarts, Rotterdam Dance Academy Holanda. Ha col·laborat en produccions internacionals amb Paper Tiger theatre company, Julyen Hamilton, David Zambrano, Àngels Margarit, Cobosmika, Editta Braun, Jasmine Morand, Arno Shuitemaker , Vloeistoff, Moviment Lantana, entre molts d’altres. Actualment viu entre Suïssa i Espanya impartint tallers internacionalment i desenvolupant el seu propi treball

Pel taller caldrà portar roba còmoda, mitjons, un esmorzar i aigua (ja que els infants faran un descans a mig matí)

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

6, 7 i 8 d'abril

De 10h a 13h

30€ (abonats 25€)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x