13 i 14 d'abril

Taller de NATS NUS a Món Llibre 2013

Compartir

Taller de dansa creativa amb la companyia: ELS MONS DE NATS NUS I JIMMY LIAO

Coincidint amb les representacions que es faran al Mercat de les Flors del seu espectacle “Mons (quan tanco els ulls)” -inspirat en l’obra de l’il·lustrador taiwanès Jimmy Liao- la companyia de dansa Nats Nus vol convidar als  visitants de Món Llibre a un taller participatiu per apropar als nens i les nenes a l’univers d’aquest autor. Ho farà a través de la dansa, partint de propostes molt lúdiques, treballant el moviment, on recrearem paisatges, situacions i sensacions que ens permetran deixar volar la imaginació i posar a prova la nostra creativitat.

Edat recomanada a partir de 9 anys

No hi ha inscripció prèvia (places limitades)

Lloc Món Llibre (CCCB, pl. de Joan Coromines, MACBA)

NATS NUS i el MERCAT DE LES FLORS amb les escoles

Amb la voluntat d’acompanyar als infants de 0 a 12 anys en la descoberta del llenguatge de la dansa, vam iniciar ara ja fa set cursos el programa educatiu Dan Dan Dansa dirigit exclusivament a ells. És un programa integral que pivota a l’entorn de propostes escèniques, però amb el que volem sobretot promocionar el treball i pràctica artística a l’aula, els tallers i el contacte directe amb l’artista, coreògraf, ballarí etc.

Enguany, amb la companyia Nats Nus hem volgut donar un pas més endavant. Hem invitat a alumnes de quatre escoles públiques de primària de Barcelona a participar en el procés creatiu de l’espectacle per a tots els públics “Mons (quan tanco els ulls)” inspirada en l’obra de Jimmy Liao i que el Mercat de les Flors presenta en coproducció l’abril de 2013. El treball s’ha coordinat a través dels centres de creació del Graner i La Caldera, amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona.

L’obra de Jimmy Liao recrea un univers de gran sensibilitat, ple de fantasia i imaginació, amb el qual s’ha procurat estimular la creativitat dels nens i nenes des de, entre d’altres, el treball corporal, l’escriptura, l’expressió plàstica  a la pròpia aula i que, alhora que ha servit per a desplegar el projecte educatiu en tota la seva dimensió –tallers, contacte directe amb els artífexs,etc.-,  ha retornat a la companyia un enriquiment del procés de producció coreogràfica pròpiament dit.

Les escoles participants han estat:  Escola Bàrkeno, Escola Lluís Vives, Escola Pau Casals – Gràcia i Escola Sagrada Família.

L’espectacle “Mons (quan tanco els ulls)” es presenta al Mercat de les Flors del 4 al 21 d’abril

Funcions escolars: a les 10:30 h

Funcions familiars: dissabtes a les 18 h, diumenges a les 12h.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

13 i 14 d'abril

Dissabte 13 abril: 11:30h / Diumenge 14 abril: 17h

Món Llibre (CCCB, pl. de Joan Coromines, MACBA)

Activitat gratuïta (places limitades)

Durada: 1 hora

Més informació

http://www.bcn.cat/monllibre/

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x