Dissabtes 27 d'octubre i 11 de maig

FÀTIMA CAMPOS Dissabtes amb taller: ‘Camins i paisatges per compartir’

Inscriu-t’hi

Compartir

Adreçat a nenes i nens d'entre 7 i 10 anys

 

Aquests tallers són pràctiques pensades per a nenes i nens. Les famílies no participen a l’activitat

Observar, escoltar, recórrer els mapes que conté el nostre cos. Passejar, ballar, compartir espais que descobrim i inventem tots junts, gaudint de músiques, de silencis i de l’aportació personal i única de cadascú.

Amb els dissabtes amb taller proposem a nenes i nens (de 7 a 10 anys) conèixer la dansa i el moviment a través de tallers i experiències pràctiques de la mà de ballarins, coreògrafs i creadors/es professionals.

Fàtima Campos és ballarina especialitzada en Dansa Contemporània. Comença el seu camí professional l’any 2000, un cop realitzats els seus estudis a l’Institut del Teatre de Barcelona. S’enriqueix i nodreix compartint paisatges també amb el circ, el teatre, el videoart i la pedagogia.

Actualment treballa amb companyies de llarga trajectòria i prestigi tant en peces de repertori com en noves creacions: amb en Toni Mira de Nats Nus des de l’any 2004, amb Àngels Margarit / Cia. Mudances des de 2008 i amb la Inés Boza de Senza Tempo des de l’any 2013, entre d’altres.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

Dissabtes 27 d'octubre i 11 de maig

De 10h a 13h

Sala SG

10€ (abonats 8€)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x