26 d'abril

CRISTIAN BORRALLO ESTEVEZ / SOFIA MORAZZANI TALLER BREAKDANCE PER A NENS: ART, SENTIMENT I MOVIMENT.

Compartir

Edat recomanada: de 8 a 14 anys

Aquest taller té com a objectius motivar i promoure la participació dels assistents a partir de confeccionar una coreografia basada en la dansa urbana breakdance. Així, es pretén treballar les habilitats artístiques dels nens i nenes i dels joves, exercitar les actituds de respecte, col·laboració i treball en grup, fer ús de la creativitat i la imaginació i practicar els hàbits d’ordre i bones relacions socials.

El taller serà impartit per Cristian Borrallo Estevez i Sofía Morazzani.  Ballarí de dansa urbana des de fa 18 anys, Borrallo està especialitzat en Breakdance, encara que domina altres arts escèniques com la dansa contemporània,el  Popping, el Locking, el teatre y el clown. Està vinculat a la companyia de dansa urbana Lunaticks Crew des de l’any 2002 i ha realitzat tot un seguit d’espectacles i esdeveniments relacionats amb l’àmbit de la cultura Hip Hop.

L’any 2005 va començar a fusionar les experiències viscudes com ballarí urbà amb l’educació no formal realitzant tallers i mastersclass per a novells i professionals a centres cívics, escoles de dansa i com activitat extra escolar en escoles. Actualment i des de l’any 2008 treballa a l’escola Turó de Roquetes fent la tasca d’integrador social; d’aquesta nova experiència viscuda en l’educació formal ha extret diverses tècniques per poder realitzar tallers de dansa més pedagògics i educatius on, a part de la dansa en sí, també es treballa valors i treball en equip.

Sofia Morazzani va néixer a Algèria i als 6 mesos es va traslladar a Barcelona, però va ser durant unes vacances al Marroc on va tenir el seu primer contacte amb la cultura Hip Hop, gràcies al conegut grup de bboying La Hallakingzoo. Va començar iniciant-se en l’estil de ball hip hop a l’any 2008 i el 2010 va començar a practicar bboying. Al llarg de la seva trajectòria s’ha vist influenciada per diversos grups i bboys / bgirls, majoritàriament de Barcelona, tot i que la seva màxima influència ha estat Bboy Black, de Unreals Crew, important grup en l’escena espanyola actual. Ha participat a FloorWars International (Alemanya), Eurobattle (Porto, Portugal), Batalla exhibició a Free Yourself III (Barcelona), Undercypher, Hipnotik Festival (Barcelona) i Batalla exhibició Bonnie & Clyde en Centre Mutu (Barcelona).

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

26 d'abril

11:30h

Sala PB

3€

Durada: 1h 30'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x