5 de desembre

Núria Guiu TALLER AMB NÚRIA GUIU. Cos analògic vs Cos digital

Compartir

AQUEST TALLER TÉ LLOC AL GRANER, FÀBRICA DE CREACIÓ (c. Jane Adams, 14-16, Barcelona)

OBERT A TOTS ELS NIVELLS

Els treballs fets recentment com a coreògrafa giren en torn una reflexió sobre les noves tecnologies i la influència d’aquestes sobre la percepció del nostre propi cos. L’impacte de l’era digital sobre la nostre connexió i/o alienació entre cos i ment, sobre la nostre percepció del temps i l’espai i sobre la nostre presencia o capacitat de viure en el present són conceptes als quals Núria Guiu s’apropa a través del moviment.

El workshop s’estructurarà en dues parts: una classe d’escalfament on ens enfocarem a dur consciencia a les diferents parts del cos a través del centre i de la respiració, i una segona part on treballarem amb conceptes i pautes físiques desenvolupades per a la creació de Login, la peça que es presenta en el festival.

Es gradua a l’Institut del Teatre de Barcelona i forma part de la companyia jove IT Dansa. Com a ballarina treballa amb diverses companyies com Batsheva Dance Company (IL), Carte Blanche Dance Compay (NO), La Veronal (SP), Jasmin Vardimon (UK), Andersson Dance (SE), Arouni’s Dance (NO), Kobalt Works (BE). Com a coreògrafa ha creat diversos solos. La seva última peça va ser creada per a la companyia Carte Blanche Dance Company i estrenada a la Opera Nacional d’Oslo. Durant els darrers anys també ha treballat com assistent i col·laboradora del coreògraf Arco Renz a països com Cambodja, Filipines i Vietnam.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

5 de desembre

De 16h a 20h

Graner

10€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x