4 i 5 de desembre

LISA GILARDINO SÂLMON<. Taller DESENVOLUPAMENT I DIFUSIÓ DE PROJECTES EN ARTS ESCÈNIQUES

Compra entrades

Compartir

 

Aquest taller serà impartit en anglès

Dirigit per Lisa Gilardino, el taller «Desenvolupament i difusió de projectes en arts escèniques» està adreçat a joves gestors i artistes. Entre els temes que tractarà el taller destaquen els següents: procés d’elaboració d’una estratègia en funció del context i els valors d’un projecte, les modalitats i les eines necessàries per promoure’l i difondre’l, l’organització d’una gira, la protecció i el desenvolupament futur del treball, la seva sostenibilitat i la cura de les relacions.

El curs inclourà una fase de treball en grup, dedicada a estratègies i pràctiques de desenvolupament i difusió de projectes en arts escèniques, i una part de sessions individuals per assessorar els participants que ho desitgin, amb la finalitat d’abordar de més a prop dubtes i preguntes i analitzar cada projecte de manera més detallada.

Un cop feta la inscripció, els participants han d’enviar el CV i una carta de motivació (200 caràcters) a info@granerbcn.cat

Lisa Gilardino és gestora i comissària de projectes d’arts escèniques.
Després d’estudiar història de l’art contemporani a Itàlia i França, de l’any 2002 al 2011 va estar a càrrec de la promoció i relacions internacionals de la companyia Lenz Rifrazioni i del festival internacional d’arts escèniques Natura Dèi Teatri. Des de l’any 2005 és representant del festival Natura Dèi Teatri a Iris, xarxa per a la creació contemporània al sud d’Europa, i més tard va esdevenir assessora artística del festival.

L’any 2011 va ser un dels vint participants seleccionats per formar part del Festival Lab, programa d’especialització internacional d’una durada de dotze mesos per a joves comissaris i productors de festivals. En finalitzar aquest programa, va treballar com a comissària resident del Festival Baltic Circle (Hèlsinki, Finlàndia) per dur a terme el projecte Dreamcatchers, un programa de recerca sobre els somnis com a instrument d’investigació social, ideat i realitzat juntament amb una antropòloga i una artista visual.

Des del 2011 gestiona la difusió internacional de Motus i el desenvolupament i la promoció dels projectes artístics d’Alessandro Sciarroni.

Des de l’any 2013 du a terme activitats de mentoria i tallers per a artistes i organitzadors sobre estratègies i pràctiques de desenvolupament i promoció en arts escèniques.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

4 i 5 de desembre

4 des: de 10:30 a 13:30h i de 14:30 a 17:30 h / 5 des: sessions individuals concertades i tancament conjunt de 18h a 19:30h

Sala SG – Mercat de les Flors

30€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x