Dijous 26 novembre

CIA. AMBRA SENATORE SÂLMON<. Masterclass

Inscriu’t-hi!

Compartir

Ambra construeix els seus espectacles a partir de la transposició en el cos d’elements de la vida quotidiana, posant de relleu allò absurd i la ironia de les relacions i els sentiments humans, de l’alegria i la tristesa.

El resultat és una producció artística rigorosa i al mateix temps capaç de despertar emocions subtils i inusuals, obrint la mirada a l’enorme riquesa de la normalitat.

Els tallers realitzats per Ambra Senatore i els seus col·laboradors es plantegen com a objectiu revelar als participants el seu procés creatiu, el seu mètode i perspectiva personal, experimentant un procés de treball com el que l’artista utilitza en les seves produccions. La proposta comprèn la utilització d’abundants elements de teatralitat, gestos i expressions de la vida quotidiana.

La trobada comença amb un moment dedicat a escoltar el cos i la seva relació amb l’espai, buscant un moviment condicionat el mínim possible per la voluntat. Després es continua el treball amb improvisacions utilitzant les expressions facials i la relació amb els altres, sovint a través de jocs en grup.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

Dijous 26 novembre

10h – 12h

Sala PB - Mercat de les Flors

10€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x