dissabte 3 de maig

MARÍA JEREZ Projecció de la pel·lícula ‘The Movie’ de María Jerez al MACBA – SECCIÓ IRREGULAR

Compartir

Una sala. Un bolígraf. Una cuina. Una grapadora. Una planxa. Una galeta. Un assecador. Un embut. Quatre pòsters. Un misteri que cal resoldre. Aquesta projecció serveix de contextualització per a la nova obra que María Jerez presenta en la Secció Irregular del Mercat de les Flors el pròxim 9 de maig.

La pel·lícula The Movie (2008, 55 min) forma part del projecte The Neverstarting Story, realitzat en col·laboració amb Cristina Blanco, Amaia Urra i Cuqui Jerez, amb les qui María Jerez ha treballat en diverses ocasions.

María Jerez (Madrid, 1978) treballa principalment a Europa, en els àmbits del cinema, la coreografia, el teatre, l’arquitectura i les arts visuals. S’interessa pel límit. Ha produït les peces El caso del espectador (2004), This Side Up (2006) i La coartada perfecta (2011-2012). Ha col·laborat amb Juan Domínguez, Gary Stevens i Jerôme Bel, entre d’altres. Ha format part del grup de treball EL CLUB. Organitza el Living Room Festival (Madrid). Ha rebut els encàrrecs de la Capital Cultural Europea Linz 09 (Àustria), CAMPO (Bèlgica) i VIA 2018 (Maastricht) per realitzar els projectes I Like to Move It Move It, Five People i The School Project respectivament.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

dissabte 3 de maig

19 h

MACBA. Sala 2A

5€ (gratuït amb el carnet Passi i Amics del MACBA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x