14, 15 i 16 d'octubre

STUDIO 5 Posar bastides i construir / Posar bastides – ¿A què? (Dins del programa Lesson 0)

Inscriu-t’hi

Compartir

El taller tracta de la diferència entre les construccions auxiliars que s’utilitzen per crear una obra d’art i l’obra d’art en si. Aquestes construccions difereixen sovint de l’obra d’art com les bastides de la construcció final. Ens aproximarem a materials en brut des de la perspectiva molt pràctica de la “semi-espontaneïtat” (és a dir, la utilització del que ja sabem) per construir allò que necessitem. Segons el dissenyador italià Enzo Mari la principal transferència de coneixement rau en aquesta construcció auxiliar més que en el resultat en si.

Els participants poden escollir en què treballar o amb quins mitjans o materials. Les construccions auxiliars poden manifestar-se de diferents maneres: mapes mentals, objectes-instal·lacions, accions, experiments, dibuixos, muntatges, recol·lecció de materials, llistes, pensaments, etc.

No hi ha límits. Els participants poden portar-se els seus propis materials (però no és obligatori!). El resultat pot ser instal·latiu, preformàtic, visual, escrit, copiat o fins i tot immaterial. El taller s’imparteix en castellà i anglès.

Nombre de participants: 10

Lesson 0 és un espai per reflexionar i qüestionar l’estat actual de l’educació artística, centrant-se en propostes que van més enllà de mètodes freqüents i estandarditzats d’ensenyar i aprendre. Lesson 0 es presenta com un projecte transversal, on coexisteixen diferents formats. Un dels objectius és aglutinar el format expositiu amb altres espais, activitats o esdeveniments amb la finalitat de convertir-los en objecte de recerca, per així propiciar pràctiques col·laboratives i horitzontals entre els diferents agents implicats.

Lesson 0 és un cicle d’Espai 13 a càrrec de Colectivo Azotea (Ane Agirre i Juan Canela). En el projecte també participen Secció Irregular-Mercat de les Flors, A*Desk i En Residència-ICUB.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

14, 15 i 16 d'octubre

De 10h a 14h

Fundació Joan Miró

20€

Més informació

www.studio-5.at

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x