Del 2 al 4 de gener

ESTADES ARTÍSTIQUES DE NADAL AL GRANER Per Nadal, vine a moure’t!

Compartir

Per Nadal, vine a moure’t!

Aquest Nadal, el Graner torna a oferir als veïns i veïnes de la Marina-Zona Franca, i a qualsevol que vulgui participar-hi, la possibilitat de conèixer la dansa de la mà de Àngels Margarit / cia Mudances i la creadora i ballarina Ester Forment.

Els tallers seran del 2 al 4 de gener, el darrer dia es farà una sessió oberta a les famílies. A més a més, els creadors que imparteixen els cursos mostraran el seu treball i compartiran amb els participants un fòrum sobre com es desenvolupa un procés de creació professional.

Els pares i mares podran seguir els tallers a través de facebook i el nostre blog familiar, on penjarem continguts de les sessions i d’altres temes relacionats.

Programa de les Estades

Taller de moviment i plàstica al voltant dels materials de FlexelF, de 5 a 12 anys, amb ÀNGELS MARGARIT / CIA. MUDANCES

Proposem un taller de dansa per a nens i nenes a partir de les idees i materials de FlexelF, un espectacle d’Angels Margarit / cia. Mudances que ens parla d’objectes i cossos flexibles i reversibles, que es dobleguen i s’arruguen, formes que es transformen i deformen i reformen i… Cal•ligrafia escrita amb el moviment del cos, dibuixos pintats a l’espai, quadres fets amb cossos i coses.
Veurem vídeos, escoltarem música, farem manualitats i sobretot BALLAREM, i ens transformarem en moltes coses diferents, tot jugant amb el nostre cos i el dels altres.
Horari de 9.30h a 13.30h.
Preu 35€ els tres dies. Descompte del 25% en la segona quota si apuntes a més d’un membre familiar
COMPRA ENTRADES

 

Taller de dansa integeneracional, de 0 a 99 anys, amb ESTER FORMENT

Un taller especial i diferent on utilitzarem la dansa i l’expressió del moviment en l’exploració i composició instantània. L’experiència personal i l’heterogeneïtat del grup seran els nostres punts de partida per construir i establir el diàleg intergeneracional a través del moviment. No hi ha edat ni límits dins l’univers de la creació.
Horari de 9.30h a 12.30h
Preu 3€ per participant i per sessió. Les sessions de treball són independents, així que pots apuntar-te només un dia o pots fer els tres dies de taller
COMPRA ENTRADES

Més informació info@granerbcn.cat

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

Del 2 al 4 de gener

El Graner (C/Jane Addams 14-16, Barcelona)

Més informació

www.margarit-mudances.com/

www.esterforment.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x