30 i 31 de desembre / 2 i 3 de gener

ESTADES ARTÍSTIQUES DE NADAL AL GRANER Per Nadal, mou-te!

Compartir

Tallers de Nadal oberts a tothom

Un any més, tornen Les Estades Artístiques del Graner. Durant quatre dies podeu participar als tallers de dansa creativa i dansa intergeneracional que organitzem. Per a diferents edats, aquests tallers combinen el treball pràctic amb l’experiència de conèixer de primera mà el treball d’un coreògraf o companyia i compartir entre tots conceptes sobre la creació i el moviment.

Acomiadem l’any i comencem el 2014 de la millor manera, ballant!

DANSA CREATIVA

Taller Sorpreses amb tu!!!

En aquest taller, grans i petits explorarem amb el cos i tots els nostres sentits de la mà de les coreògrafes Montserrat Irantzo i Mireia de Querol, al voltant de l’espectacle Sorpreses amb tu!!!.

Treballarem la sensopercepció estimulant els diferents sentits (oïda, olfacte, tacte i vista) a través de la descoberta de diferents textures i olors, relacionant l’estímul sensorial amb l’exploració creativa a través del moviment. Els materials utilitzats en aquest taller estan inspirats en l’escenografia i la dramatúrgia de l’espectacle Sorpreses amb tu!!!

Ballarem amb teles, gomes elàstiques, bombolles de sabó, roba, paper de seda… i gaudirem de d’olor de bosc, de xocolata, i de maduixa!

Edat recomanada: nens i nenes a partir de 5 anys
Horari: de 9’30h a 13’30h (amb una pausa d’11 a 11’30h)
Preu: 35€ els quatre dies. Descompte del 25% en la segona quota si apuntes a més d’un membre familiar.
Més informació: 934 26 18 75 | info@granerbcn.cat
COMPRA D’ENTRADES

Mireia de Querol és ballarina, creadora independent i professora de dansa contemporània. Graduada a la Theatreschool, Amsterdam School of the Arts (AHK), ha treballat com a ballarina amb coreògrafs com Kenzo Kusuda (Holanda), la Compañia de Danza Plan B dirigida per Arantxa Sagardoy (Espanya), Albert Quesada (Bèlgica), Cia. Mudances i diversos coreògrafs residents a Barcelona. Com a coreògrafa ha creat diverses peces, guanyant el 3r premi al Baltic Movement Contest de Gsansk (Polònia) amb l’espectacle I tots els altres (2011). Des de l’any 2007 imparteix classes de dansa creativa, moderna, contemporània i clàssica en diversos centres.

Montserrat Iranzo és dansaterapeuta, ballarina, intèrpret, creadora i docent. Interessada en connectar l’ésser humà, la comunitat i la societat amb el moviment i els seus processos creatius, s’introdueix en el món de la dansa des de la dansa regional i la gimnàstica rítmica, passant per la clàssica, el jazz, la contemporània i l’aèria. Fundadora de Dansalut®, ha treballat amb diferents col·lectius, especialitzant-se en violència de gènere, exclusió social i paidologia. Ha participat en més d’una vintena d’obres teatrals, performance i dansa. Com a creadora i coreògrafa ha fet els espectacles infantils Viatge al Fons del Mar, Mónimón i actualment codirigeig Sorpreses amb tu!!!, premi Escena Familiar Can Felipa. Com a docent ha col·laborat amb diverses universitats, el cicle Dan Dan Dansa del Mercat de les Flors i el Graner Familiar.

DANSA INTERGENERACIONAL

De forma lúdica i relaxada, compartirem un espai comú d’escolta i observació entre fills-nens i pares-adults a través del moviment i el llenguatge corporal. Els fills descarreguen la seva pròpia energia a través del moviment dels pares, i els pares re-aprenen a moure’s a través de l’observació dels seus fills. Es tracta de crear un espai on s’aturi el temps i els pares es retrobin amb el seu nen interior; un espai on els fills fan servir el seu instint natural per moure i mimetitzar el que observen.

Edat recomanada: famílies de 0 a 99 anys (màxim dos nens per adult)
Horari: de 10h a 12h
Preu: 3€ per sessió
Més informació: 934 26 18 75 | info@granerbcn.cat
COMPRA D’ENTRADES

Jordi Cortés es forma com ballarí a l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha col·laborat amb companyies com Mudances, Lanònima Imperial, Metrosm o Iago Pericot. Va viure 10 anys a Londres on va treballar amb DV8 Physical Theater, Nigel Charcknock, Russell Maliphant,etc, combinant sempre la tasca com a creador amb la d’investigador del moviment en totes les seves facetes, des de la diversitat funcional, sensorial, psíquica, sexual i intergeneracional. Actualment és el director artístic d’Alta Realitat, fundador de l’associació KIAKAHART, i del col·lectiu de dansa-teatre integrat Liant la Troca.

 

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

30 i 31 de desembre / 2 i 3 de gener

Graner (C. Jane Addams, 14-16)

Més informació

www.mireiadequerol.cat

www.dansalut.com

www.altarealitat.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x