SEBASTIÁN GARCÍA-FERRO Mostra TOT DANSA 2011

Compartir

Una proposta artística única, creada i protagonitzada per alumnes dels Instituts de Barcelona i dirigida per un coreògraf professional.

En el marc del projecte Programes Culturals de l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, i participat pel Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre, presentem el projecte Tot Dansa 2011, creat i desplegat amb l’objectiu primer d’apropar la dansa contemporània als diversos públics escolars, presentant-la com una eina educativa pel professorat i, sobretot, introduint-la com una vivència i experiència tan personal com col·lectiva per a tot l’alumnat dels Instituts d’Ensenyament Secundari públics de Barcelona que s’hi han volgut acollir.

Organitzat en diverses fases de treball: formació de  professorat, creació coreogràfica conjunta i mostra dels resultats a l’escenari, el projecte pretén aprofitar tots i cadascun dels recursos pedagògics i educatius que la dansa ofereix, i que en resulti dins l’aula, una eina transversal i innovadora a l’abast de l’educador.

Enguany, el projecte es renova amb la incorporació a la direcció artística, pel termini d’un any, d’un coreògraf professional elegit per concurs públic.

Sebastián García Ferro és coreògraf, ballarí, perfomer i compositor argentí resident a Barcelona. Dirigeix la seva companyia des de l’any 2000, amb la què s’ha presentat a més de 15 països; ha estat guardonat amb el 1er premi del festival Maspalomas l’2007. També realitza encàrrecs per a la Compañía Nacional de Danza Contemporánea d’Argentina o l’Orquestra Simfònica de Barcelona, així com projectes de dansa social i educativa.

Direcció artística i coreogràfica edició 2011 Sebastián García Ferro

Organitza Mercat de les Flors, Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), Institut del Teatre

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x