30 de maig

Fundació Catalunya-La Pedrera, Consorci d’Educació de Barcelona i Mercat de les Flors/Graner Tallers oberts ESCOLES TÀNDEM

Compartir

El Mercat de les Flors/Graner i l’escola Bàrkeno han compartit un discurs sobre el llenguatge del moviment i la dansa, una formació als mestres i una atenció sensible als alumnes d’aquesta escola d’educació infantil i primària, que durant tres anys han estat l’objectiu i la inspiració principal per construir aquest treball.

Per celebrar aquest tercer i últim any del Projecte Tàndem organitzem unes portes obertes al nostre equipament, una festa per a tota la comunitat de l’escola. S’hi veurà una mostra d’algunes de les propostes de moviment treballades a l’aula amb el consell de Coreògrafs (Claudi Bombardó i Àngels Margarit) i els mestres de l’escola. Danses i moviments que ubicats de forma curricular esdevenen eina i metodologia per aprendre: l’anglès, les matemàtiques, la llengua o el medi.

Aquest any és l’últim del projecte. Un punt i seguit. Una festa i seguim!

http://barkenodansa.blogspot.com.es/

logo_escola-barkeno

El Projecte Escoles Tàndem està impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera i el Consorci d’Educació de Barcelona.

fclp_logo_rgb_vermell
1_CEB_positiu_4tintes

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

30 de maig

10:30h

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x