3 de maig

Constanza Brnčić a l'IES JOSEP COMAS I SOLÀ Mostra EN RESIDÈNCIA: Un show más

Entrada gratuïta a la funció de les 18:30h amb reserva prèvia a publics@mercatflors.cat

Compartir

“Avui quan m’he llevat he escoltat l’alarma, el so de la cuina, l’aigua, a la meva mare dient “adéu ja me’n vaig a currar”, el so dels missatges i trucades, he escoltat el metro, a les persones parlant, persones discutint, a la “profe” donant-nos ànims per a deixar la mandra, a la meva millor amiga parlant-me, persones preguntant-me coses, el so de l’aigua de beure, del suc quan l’obres, el so de la televisió, de la música dels auriculars, el so dels passos en caminar, dels salts, dels riures.”

Kimberlys

Un show más és un retrat íntim d’aquests joves, companys d’escola, que comparteixen amb el públic la seva manera de situar-se, de moure’s, les seves percepcions més quotidianes, les seves preferències i els seus gustos, allò que veuen i el que els agrada mirar. Una creació delicada i alhora potent a partir dels paisatges que els envolten tant durant el dia com en la més profunda nit.

Intèrprets-creadors Zaida Sánchez Barquero, Mansoor Asam Zaman, Marïam Aït, Waqar Mohammad, Jesffryes Lagos Hernández, Richard Ferreras Rodríguez, Laura Peralta Olivarez, Natalia Donaire Collado, Kimberly Nahomi Abreu Santiago, Carlos Mendoza Gómez, Gian Carlo Bayuelo Gil, Isma Noor, Carlos Nicolae, Yeirelis Morillo Fernández
Professores Marian Rivero López, Ruth Pleguezuelo
Coreografia i direcció escènica Constanza Brnčić
Il.luminació Beatriz González Magadán i Constanza  Brnčić
So i mescles Carlos Gómez
Agraïments Jordi Estudis, Nuno Rebelo

“Creadors EN RESIDÈNCIA als instituts de Barcelona” és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb  l’associació A Bao A Qu.  EN RESIDÈNCIA introdueix la creació contemporània als centres públics d’educació secundària de la ciutat, a través del contacte directe i continuat d’un creador/a amb els estudiants. Més informació del Programa EN RESIDÈNCIA aquí

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

3 de maig

12h / 18.30h (funció de la tarda oberta al públic general)

Sala PB

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x