22 de juny

ESCOLA DE BALLET CARLES IBAÑEZ Mostra de Dansa

Compra entrada

Compartir

La mostra de dansa de l’Escola de Ballet Carles Ibáñez d’enguany està dedicada a la Míriam i Ester i constarà de dues parts. A la primera veurem Festival de Flors a Genzano (pas a dos de repertori clàssic), una coreografia sobre el personatge d’Edip interpretada per Teo Marco, ballarí sordceg i coreografìes vàries de tots els mestres de l’escola d’estils neoclàssic, contemporani i jazz. La segona part constarà del ballet en un acte No ens volem fer grans… , una versió lliure de Peter Pan amb la col·laboració del Centre Moral i Cultural del Poblenou.

L’Escola de Ballet Carles Ibáñez va ser fundada per Margarita Abad i el mateix Carles Ibáñez l’any 1981 a Barcelona i enguany fa 30 anys que està establerta al barri del Poble Sec. És una de les escoles més antigues de Barcelona i és un centre de referència de la nostra ciutat. És membre de l’Associació de Professors de Dansa Acadèmica de Barcelona, Federació Catalana de Professors de Dansa, Royal Academy of Dance, i és companyia estable al Centre Moral i Cultural del Poblenou. A més, organitza i dirigeix les Temporades de Ballet al Poblenou, que enguany han celebrat la XXIII edició.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

22 de juny

18h

Sala MAC

14€

Durada: 2h

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x