7 de desembre

Masterclass amb TÂNIA CARVALHO

Compartir

Adreçat a ballarins professionals i estudiants de dansa avançats

La ballarina i coreògrafa portuguesa Tânia Carvalho realitzarà un taller sobre el seu repertori juntament amb l’explicació del per què i el com va arribar a aquests determinats moviments. Carvalho centrarà aquest treball especialment en Síncopa, el solo que presentarà al Sâlmon, tot i que farà servir moviments d’altres creacions.

La reconeguda coreògrafa ensenyarà, doncs, alguns dels moviments de les peces i guiarà als ballarins explicant l’origen dels mateixos i el propòsit que tenia en ment en el moment de la seva creació.

La portuguesa Tânia Carvalho, formada en dansa clàssica i contemporània, es va instal·lar el 1995 a Lisboa i el 1997 va iniciar un programa biennal de formació en dansa contemporània per a intèrprets a Forum Dança (Lisboa), on va conèixer Filipe Viegas i Clara Sena, que la van convidar a formar part d’un col·lectiu de nova creació anomenat Bomba Suicida. Tânia Carvalho és cofundadora d’aquest col·lectiu, on ha continuat desenvolupant la seva obra fins avui. El 2005 va assistir al curs de coreografia del programa artístic i creatiu finançat per la Fundació Calouste Gulbenkian (Lisboa) i el 1997 va iniciar la seva trajectòria com a coreògrafa. Tânia Carvalho també ha explorat el camp de la música, del qual han sorgit projectes com ara Ideolecto (2013), Moliquentos (2011), Trash Nymph (2008) o Madmud (2007). En el pla musical, s’ha format en piano i llenguatge musical amb João Aleixo, Diogo Alvim i Youri Popov. També manté un cert contacte amb les arts plàstiques i esporàdicament dedica temporades al dibuix.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

7 de desembre

De 10h a 14h

Graner

15€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x