22 de setembre

HEMABHARATHY PALANI L’Índia. Nit de peces curtes

Compartir

Nit de peces curtes (Twine i Trikonanga) signades pel jove coreògraf Hemabharathy Palani

Recull la teva entrada a les Taquilles Tiquet Rambla (Palau de la Virreina, La Rambla 99 de dilluns a diumenge de 10h a 20:30h) o les Taquilles del Mercat de les Flors a partir de 2  hores abans de l’espectacle. Aforament limitat.

El Mercat de les Flors, Graner, la Fundació ASEF i Casa Àsia presenten aquest espectacle de dansa contemporània de la mà de tres joves coreògrafs hindús. Es tracta de tres peces curtes (Twine, Diabolique i Nerves) firmades per Hemabharathy Palani, Prasanna Saika i Surjit Nongmeikapam que aborden qüestions vitals com la recerca de la pròpia identitat o d’altres de caràcter sociopolític.

L’Índia al Mercat de les Flors Aquest espectacle s’emmarca dins del projecte Dance Connect 2015, programa de residències artístiques que, gràcies al suport d’ASEF (Asia-Europe Foundation) i la col·laboració de diferents festivals i espais de creació a Europa, com la fàbrica de creació Graner, promou la mobilitat internacional de coreògrafs emergents procedents de diferents regions de l’Índia.

TWINE de HEMABHARATHY PALANI /India

Hemabharathy enllaça les diferents idees de solitud en el seu treball. Fent servir la gran metàfora del llaç, explora l’elasticitat amb la que una persona esdevé l’extensió d’una altra, a vegades ajuntant-se i a vegades distanciant-se. Aquest treball és una reflexió sobre el fet que estar sol a la vida- personal o professional- no vol dir necessàriament ser solitari.

Concepte i coreografia Hemabharathy Palani / Performance Sylvester Mardi, Meghna Nambiar, Hemabharathy Palani / Música Samar Grewal / Llums Jonathan Roberts / Agraïments especials a Parth Bhardwaj i Deepika Arwid de FACETS Twine és una producció d’Attakkalari (Center for Movement Arts) del FACETS Internationa i Choreography Residency.

DIABOLIQUE de PRASANNA SAIKA /India

La ment és un portal entre el conscient i l’inconscient. El conflicte entre els dos és el que Prasanna anomena diabolique, allò que busca explorar amb en aquest treball. L’artista emprèn un viatge psicofísic de la identitat i l’autorealització, influenciat pel seu entorn. Diabolique parla dels instints adormits i no tant adormits de la ment i de la seva relació amb els comportaments de cadascú.

Concepte, coreografia i performance Prasanna Saika / Música Martin Lutz / Multimèdia Margie Medlin / Diabolique està produïda per attakkalari (Center for Movement Arts) amb el suport de Prakriti Foundation al FACETS International Choreography Residency

NERVES de SURJIT NONGMEIKAPAM/ India

Surjit Nongmeikapam a.k.a. Bonbon és un ballarí i coreògraf contemporani resident a Manipur. Surjit presentarà Nerves, projecte amb el qual va guanyar el Prakriti Excellence in Dance Awards el novembre de 2014. L’obra és una manifestació física de la confusió i de l’esgotament experimentat pels joves de Manipur diàriament , a causa de les incerteses socials i polítiques de l’estat. És més, Nerves és universal ja que representa la frustració i les pors de les persones en àrees de conflictes a tot el món, on la joventut creix cada vegada més desil·lusionada.

Coreografia Surjit Nongmeikapam / Performance Semjam Hemjit, Laiphungbam Suraj Roy, Sumeet Sagolsem, Shantikumar Laishram, Akee Sorokhaibam / Música / Vídeo Chaoba Thiyam / So Sunil Loitongbam / Gràcies a Monsoon Residency @Bozar / Prakriti Foundation / Surjit ́s family

Aquest projecte rep el suport d’Asia-Europe Foundation (ASEF)
 i Arts Network Asia (ANA)
Organitzat amb Mercat de les Flors, Graner, ASEF i Casa Àsia

casa asia

Attachment05-CreEn logo with -TEH new logo

logomerce

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

22 de setembre

20:30h

Sala MAC

Activitat gratuïta (aforament limitat)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x