Dissabte 9 de març

‘L’enigma de la dansa’, dins de l’APROPA CULTURA 2012-13

Compartir

“L’enigma de la dansa” amb Cesc Gelabert i Toni Jodar

El Graner acull la sessió dedicada a la dansa, el proper dissabte 9 de març de 10 h a 14 h.

Tothom pot generar una dansa, la seva dansa. Tots tenim un cos i és aquest l’intrument de la dansa. Entendre, escoltar i tenir cura del nostre cos. Aquest serà un dels nostres objectius en aquesta sessió de dansa a càrrec de Cesc Gelabert i de Toni Jodar.  Dos artistes versàtils que han sabut compaginar la seva feina escènica amb la pedagògica, entenent que són complementàries entre sí.

Cesc Gelabert, ballarí, coreògraf i director de la Companyia Gelabert-Azzopardi, ensenyarà i compartirà exercicis de moviment a fi d’obtenir una experiència personal del que és l’acció de ballar per, en definitiva, endinsar-se en el SENTIT DE LA DANSA. El treball d’aquest coreògraf cerca una comunicació més directa amb l’espectador per a què indagui en les claus de la sensació i experimentació, deixant palès que l’art i la seva percepció són processos complexos i oberts.  Toni Jodar, artista, performer i mestre des de fa més de 20 anys, ens explicarà de forma didàctica i creativa la història de la dansa mitjançant vivències personals que ens transportarà a diferents estils i moments de la dansa.

Inclosos en el sí del projecte des dels seus inicis, el Mercat de les Flors presenta els seus programes i organitza les seves accions de formació i educatives amb la voluntat de compartir i intercanviar informació i experiència, per tal de descobrir i crear afició en la dansa.  La dansa en el més ampli sentit del terme.

El Mercat participa en el nou curs Educa amb l’Art per a educadors socials organitzat per Apropa Cultura

Apropa Cultura és un programa socioeducatiu adreçat als centres socials que treballen amb persones en risc d’exclusió social. El Mercat de les Flors és un dels equipaments públics integrats en el programa, i participa amb la sessió dedicada a la dansa conduïda per Cesc Gelabert i Toni Jodar, dins el nou curs Educa amb l’Art.

El curs té una durada de 3 anys i cada any es realitzaran sis sessions formatives en els diferents equipaments escènics i musicals de Barcelona. De la mà de formadors especialitzats en les matèria, enguany les sessions tractaran l’Art com a eina d’enriquiment personal. Durant el 2013-14 es tractarà l’Art com a eina de comunicació i durant el 2014-15 es treballarà l’Art com a generador de benestar i alegria.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

Dissabte 9 de març

De 10 a 14h

El Graner (C/Jane Addams 14-16, Barcelona)

Més informació

http://granerbcn.cat/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x